Ontslag? Direct hulp bij een vaststellingsovereenkomst

Wilt uw werkgever u ontslaan en heeft u een beëindigingsovereenkomst of vaststellingsovereenkomst (“vso”) ontvangen? Dan is het altijd belangrijk deze vso juridisch te laten controleren. Op die manier bent u er zeker van dat de vso voldoet aan de voorwaarden van het UWV om een WW-uitkering te krijgen en u weet of u het maximale uit uw ontslag heeft gehaald.

Gespecialiseerde arbeidsrechtadvocaten

Sellmeijer Advocatuur is gespecialiseerd in arbeidsrecht en heeft veel ervaring op het gebied van ontslag en vaststellingsovereenkomsten. Sellmeijer Advocatuur heeft inmiddels al honderden werknemers naar absolute tevredenheid geholpen bij ontslag. Sellmeijer Advocatuur zorgt ervoor dat uw vaststellingsovereenkomst voldoet aan de voorwaarden voor het verkrijgen van een WW-uitkering.

Gratis en vrijblijvend telefonisch advies

Voor advies over uw ontslag of vaststellingsovereenkomst kunt u altijd bellen. U heeft altijd direct contact heeft met een gespecialiseerde arbeidsrecht advocaat. U ontvangt tips en antwoorden op uw vragen over het ontslag of over uw vaststellingsovereenkomst. Bel direct 06-19911912.

Controle vaststellingsovereenkomst & tips en advies

Ook is het mogelijk om de vaststellingsovereenkomst te laten controleren en tips & advies te ontvangen. De kosten voor controle, tips & advies zal Sellmeijer Advocatuur zoveel mogelijk verhalen op uw werkgever. Dit lukt vrijwel altijd. Alleen in het geval het echt niet mogelijk is om een vergoeding voor controle van de vso van de werkgever vergoed te krijgen, dan brengt Sellmeijer Advocatuur u eenmalig een bedrag van € 500,- exclusief btw in rekening. Hiervoor ontvangt u:

  • Controle of de vaststellingsovereenkomst voldoet aan de voorwaarden voor het recht op een WW-uitkering;
  • Controle of de eventueel aangeboden (transitie)vergoeding juist is berekend;
  • Controle op de overige punten van de vaststellingsovereenkomst;
  • Tips voor mogelijke verbeteringen van de vaststellingsovereenkomst;
  • Advies voor het bereiken van een betere deal;
  • Tips om te onderhandelen.

Hoe werkt het?

U belt direct naar 06-19911912 of u stuurt een email naar vso@sellmeijeradvocatuur.nl met het verzoek om uw vaststellingsovereenkomst (vso) te conroleren. Sellmeijer Advocatuur neemt direct contact met u op en begeleidt u verder. Indien u direct uw vso bijvoegt en uw telefoonnummer vermeldt, dan kunt u nog sneller geholpen worden.

Een ontslag is al vervelend genoeg, maar bij Sellmeijer Advocatuur is uw ontslag in goede handen.