Werkwijze & tarieven

Snel en altijd kwaliteit

Duidelijke tarifering

Altijd bereikbaar via Whatsapp, e-mail of telefoon

Direct bereikbaar, zo nodig 24/7

Altijd direct contact met uw eigen advocaat of jurist

Hart voor de zaak: pas als u tevreden bent zijn wij dat ook

Sellmeijer Advocatuur staat voor een persoonlijke, duidelijke en kwalitatieve dienstverlening. Hierbij staat uiteraard het best haalbare resultaat centraal.

Persoonlijke betrokkenheid

Kenmerkend voor de manier van werken van Sellmeijer Advocatuur is de persoonlijke betrokkenheid. Daar is een goede en directe bereikbaarheid een onderdeel van. Geen telefoniste(n)/(s), maar gewoon altijd direct contact op een manier die de klant als handigst en prettigst ervaart, zoals per Whatsapp, telefoon, contact via de website of e-mail en zonodig 24/7.

Beste in haar vak

Sellmeijer Advocatuur focust zich alleen op de rechtsgebieden waar ze goed in is. Bij onvoldoende expertise verwijst Sellmeijer Advocatuur u door naar een andere advocaat of jurist om op die manier het beste resultaat te verkrijgen.

Uurtje zonder factuurtje

Sellmeijer Advocatuur vindt het belangrijk dat er ook ruimte is om met elkaar te sparren zonder dat meteen de teller gaat lopen en is daarvoor altijd beschikbaar.

Tarieven

Sellmeijer Advocatuur vindt het belangrijk om duidelijk en transparant te zijn over onze kosten. Sellmeijer Advocatuur hanteert een tarief van € 235,- exclusief btw per uur. Ook is het in sommige gevallen mogelijk om vooraf een vaste prijsafspraak te maken.

Kantoorkosten

Sellmeijer Advocatuur brengt u 5% kantoorkosten in rekening. Daarnaast berekent Sellmeijer Advocatuur kosten aan u door die Sellmeijer Advocatuur voor u maakt, denk aan griffiekosten of deurwaarderskosten.

Factuur

U ontvangt maadelijks een factuur waarin heel duidelijk staat aangegeven welke werkzaamheden voor u zijn verricht de voorafgaande maand, hoeveel tijd daaraan kwijt is geweest en welke kosten voor u zijn voorgeschoten (indien dit het geval is). Sellmeijer Advocatuur hanteert een betaaltermijn van 14 dagen nadat u de factuur hebt ontvangen.

Contact

Wilt u weten wat Sellmeijer Advocatuur voor u kan betekenen en hoe? Neem dan direct contact op. Wilt u liever op een tijdstip gebeld worden wanneer het u uitkomt, stuur een whatsappje, een email of vul het contactformulier in met het verzoek om teruggebeld te worden.