Referenties

MAK4IT
Martin de Decker - Directeur

“De advocaat voor mkb!”
“Sellmeijer Advocatuur behandelt al jarenlang al mijn juridische zaken voor mijn bedrijven. Destijds was ik op zoek naar een geschikte advocaat om mijn belangen te verdedigen en vond ik een artikel over het relatiebeding en non- concurrentiebeding. Hierbij heb ik Chantall benaderd en zijn we snel in contact gekomen. Van het eerste tot het laatste momen heeft zij mij fantastisch geholpen. Zo was zij steeds bereikbaar om mijn vele vragen te beantwoorden en om mij te voorzien van goed advies, maar vooral om mij alles duidelijk uit te leggen aangezien ik al die juridische termen vaak niet begreep. In de onderhandelingen op het einde heb ik kunnen zien hoe vastberaden en doelgericht zij was om mijn doel uiteindelijk te behalen. Uiteindelijk heb ik bereikt wat ik wilde. Bent u op zoek naar een advocaat die uw belangen behartigt inzake het non-concurrentiebeding en/of het relatiebeding dan is zij in mijn ogen de meest geschikte persoon!!”

PS Nederland
Erwin Voortman - Directeur

“Flexibele advocaat!”
“Iben op zoek geweest naar een flexibele advocaat die in gewone mensentaal met klanten kan communiceren. In Chantall heb ik deze gevonden. Chantall heeft ons met diverse cases geholpen en naar tevredenheid afgehandeld. Het hoogtepunt van de samenwerking is de verkoop van één van onze ondernemingen, Chantall heeft het gehele proces juridisch begeleid.”

ModernMyths.nl
Jeroen Geelhoed - Eigenaar/Hoofdredacteur

“Oog voor detail, fijne begeleiding, kennis van zaken”
“Chantall Sellmeijer heeft namens mij geprocedeerd in een zeer moeizame vof-ontbinding. Na een bijzonder zorgvuldige onderhandeling met behulp van Berbe Sellmeijer heeft Chantall door haar inzet, kennis en doortastendheid de kwestie naar de finish gebracht. Alles is naar meer dan tevredenheid opgelost.

Chantall geeft je als klant gedurende het hele proces vertrouwen in de uitkomst en steekt je op de juiste momenten een hart onder de riem. Ze is sterk in details en verliest de hoofdzaken in complexe situaties niet uit het oog. Je kunt je geen betere gids wensen in het juridische doolhof!”

Carservice Alphen
Kees van Leeuwen - Eigenaar & directeur

“Zorgvuldige en adequate dienstverlening”

Sellmeijer Advocatuur gaat zeer zorgvuldig en adequaat te werk met het belang van de klant als belangrijkste uitgangspunt. Ik kan de dames bij iedereen aanbevelen voor opdrachten die binnen hun brede vakkennis vallen.”

Remy de Jong
QA Tester

“Betrokken, behulpzaam, geduldig, professioneel en strijdlustig”

“Nadat de onderhandelingen over mijn ontslag bij mijn voormalig werkgever vastliepen heb ik via DAS een advocaat toegewezen gekregen. Een schot in de roos! Mevrouw Sellmeijer bleek betrokken, behulpzaam, geduldig, professioneel en strijdlustig om de bizarre wending die de onderhandelingen kregen de goede kant op te sturen. Door standvastig te blijven zijn de onderhandelingen uiteindelijk goed afgerond, maar zonder de hulp van mevrouw Sellmeijer zou ik gezwicht zijn voor de druk die mijn voormalig werkgever op me uitoefende. Ze heeft me niet alleen geholpen met haar kennis en kunde maar ook veel geleerd over professionaliteit, standvastigheid en communicatie. Ik ben haar uiteraard dankbaar en hoop dat ze nog veel goeds voor anderen kan doen!”

QuoVadis Trustlink
Paul Mosch - Director Finance & Administration

“Accuraat en punctueel”
“Chantall Sellmeijer heeft QuoVadis Trustlink B.V. geadviseerd bij AVG/GDPR issues dit heeft ze zeer accuraat en punctueel gedaan. We willen haar bedanken de prettige samenwerking en de wijze waarop zij ons van juiste adviezen heeft voorzien waardoor de issues snel en accuraat zijn opgelost.
Wij kunnen haar van harte aanbevelen!”

Harbor360
Peter van der Velden - Partner

“Hoge kwaliteit en persoonlijke, duidelijke en snelle communicatie”

“Ik ben uitstekend geholpen door Chantall bij het opstellen en realiseren van een voor alle betrokken partijen acceptabele franchise-overeenkomst. Dit zowel v.w.b. de juridisch inhoudelijke tekst maar ook zeker door een snelle, persoonlijke en duidelijke communicatie tijdens het proces. Bij een volgend juridisch vraagstuk weet ik haar zeker weer te vinden.”

Leaseadvies
Jim van der Vloed - Directeur

“Accurate en snelle dienstverlening!”

Peter van der Sluijs
Field sales manager

“Absoluut aan te bevelen!”
“Vanaf het eerste contact met Chantall kreeg ik een heldere en duidelijke uitleg over mijn situatie. Dankzij de zeer bruikbare tips heb ik mijn strategie kunnen bepalen in de onderhandelingen. De door Chantall aangebrachte aanpassingen in mijn overeenkomst, hebben ook de inzichten van mijn werkgever verrijkt en zijn tevens door mijn werkgever overgenomen in andere zaken. Ik kan Chantall dan ook absoluut aanbevelen.”

Lotte Verheul
Business Controller

“Goed geholpen, professioneel en heel fijn in omgang. Mijn belang werd goed behartigd!”

Monique Huisman

“Accuraat en snel”
“Tijdens m’n ontslagprocedure eind december 2015 heeft Chantall Sellmeijer mij en ook een aantal ‘oud’ collega’s, de toch wel voor mij, ingewikkelde procedure rondom een ontslag vanwege boventalligheid duidelijk uitgelegd en goed verzorgd.
En de communicatie met het bedrijf, met een positief resultaat, op zich genomen.
Samen hebben we de overeenkomst in een kort tijdsbestek tussen het bedrijf en mezelf (de werknemer) op de belangrijke punten doorgenomen en besproken.
Ze reageert snel en handelt accuraat.
Kan haar van Harte aanbevelen!!”

Huib van Os
Business Developer & Project Manager

“Vakkundig, snel & betrokken”
“Chantall Sellmeijer heeft mij zeer vakkundig en snel geholpen bij de snelle overgang van Grontmij naar RPS. Daarbij toonde zij zeer haar flexbiliteit en betrokkenheid.”

Tjardo Leutscher
Senior Portfolio Sales - Sogeti (Part of Capgemini)

“Zeer kundig, professioneel, betrokken en heldere communicatie.”

Herman Hebinck
Supervisor AR & AP

“Erg vriendelijk en behulpzaam en bewust van de snelheid van afhandeling. Goed inhoudelijk advies.”

Tajinder Singh
Senior consultant

“I would highly recommend their work and help.”
“I had a dispute with my employer and Chantall helped me resolve it. It was during the tough covid times when i reached out to them. They were very clear with communication and guided me at every step of the process. In the end, we manage to get a favourable result and i was able to keep my job during pandemic.
I would highly recommend their work and help.”

Jolie Lodewikus
International Account Manager

“Mevrouw Sellmeijer handelt snel, doelgericht en wil het beste voor haar client bewerkstelligen.”

Norbert van der Ven
Accountant

“Wij hebben zeer goede ervaringen met het werk dat Chantall voor ons heeft gedaan. Al met al een topadvocaat.”

Lianne Dekkers
Apothekersassistente

“Snelle, goede, vriendelijke en duidelijke hulp. Mocht het ooit nodig zijn dan zou ik haar zo weer benaderen.”

Robert Duinmaijer
Managing consultant

“Goed en snel geholpen. Op alle vragen werden duidelijke antwoorden gegeven en daarnaast ook geadviseerd. Prettige en heldere communicatie.”

JWK Vaassen
Hans Wijgers - Eigenaar JWK Vaassen

“Prima advies, snel handelen, zeer sociaal en goede uitleg”

“Chantall heeft mij prima geadviseerd nadat mijn dienstverband bij de werkgever werd beeindigd. Gezien mijn langlopende ervaring binnen de branche en dus mijn netwerk weet ik nu prima hoe om te gaan met het overeengekomen concurrentiebeding en welke ruimte er daar binnen voor mij mogelijk is. Prima advies, snel handelen, zeer sociaal en goede uitleg geeft dat ik Chantal bij iedereen zal aanraden mocht men in dezelfde situatie belanden! Een vakspecialist puur sang!!

Chandra Ramkisoen-Binda
Hypotheekconsulente

“Ik had mij geen betere advocaat kunnen wensen”
“(10 april 2022) Mijn ervaring met Chantall is zeer positief. Ik had al meteen bij ons 1e gesprek een KLIK! Gezien het feit dat ze zich 100% inzet en je duidelijk en helder aangeeft wat wel en niet mag of kan. Ze wijst je duidelijk op feiten en waarheden. Ze zet zich op alle fronten op een menselijke manier in voor je. Geeft je nog enigszins hoop en behoud je waardigheid. Neemt alle tijd, staat je altijd te woord, belt snel en bevestigt alles voor je. Vanaf het begin tot het eind heeft ze alles voor mij verwoord naar mijn werkgever. Haar doorzettingsvermogen om alles eruit te halen wat kan, lukt haar als de beste! Ik had mij geen betere advocaat kunnen wensen! Dankbaar dat je mij hebt bijgestaan. Hoop dat je meerdere mensen kunt bij staan. Groet Mvr C.R”